0
Your Cart

Envíos y devoluciones

Envíos

Ports de l’enviament
A descalz.com els enviaments a Espanya tenen un cost de 4.50 €.
De moment no enviem a les Canàries ni a l’estranger, perdonin les molèsties.

Recepció de la comanda
En comandes realitzades en dies feiners (dilluns a dijous) abans de les 13:00h, el temps de recepció és de 48/72 hores. Per a les altres comandes es compta un dia més. De vegades es pot demorar uns dies més a causa d’un trencament d’estoc, encara que s’informarà per correu electrònic al client de qualsevol demora.

Seguiment de la teva comanda
A través de “El meu compte”, podràs veure l’estat de la teva comanda a: comandes realitzades.

Abans del lliurament de la comanda
Quan facis la comanda, t’enviarem un correu electrònic de confirmació de compra. Quan la comanda surti del magatzem t’enviarem una altra de confirmació.

Devolucions
Es poden tornar els articles comprats a www.descalz.com sempre que no hagin estat usats, estiguin en perfecte estat, amb el corresponent tiquet/factura i el seu embalatge original. DESCALZ es reserva el dret de no acceptar devolucions que no compleixin les premisses exposades.

Devolució a la nostra botiga física D’ESPART:
És la forma més senzilla de tornar un article comprat en línia. Només hauràs de presentar a la botiga el correu de confirmació de compra per realitzar aquesta gestió, ja sigui imprès oa qualsevol dispositiu mòbil i lliurar el producte a tornar.

Devolució a domicili:
Envia´ns un email a hola@descalz.com i ens indiques el què et passa, i seguidament ens posarem en contacte amb tu per solucionar-ho.
En un màxim de 72 hores (dies feiners) s’aprovarà la sol·licitud i s’enviarà a un transportista a recollir el paquet.

Un cop rebut el/s producte/s a tornar i verificat el seu estat, es procedirà al reemborsament de l’import en el mateix mètode en què es va fer el pagament, o bé al canvi de número o model.

Quin és el termini màxim per fer una devolució?
El termini per a una devolució és de 14 dies des de la data d’enviament del correu de confirmació de compra

He de pagar per la meva devolució a domicili?
Les devolucions a www.descalz.com no tenen cap cost.

Com rebré l’import de la meva devolució?
A la botiga: T’abonaran l’import en efectiu un cop acceptada la devolució. A domicili: Un cop rebut el/els article/s a tornar i aprovada la devolució, rebràs l’import dels articles tornats en la mateixa forma de pagament amb què vas realitzar la compra.

Quan rebré l’import de la meva devolució si és un abonament en compte?
Després de rebre i aprovar la devolució (els articles han d’estar en perfecte estat i tenir les etiquetes corresponents) es procedirà directament a l’abonament en compte. Recordeu que l’abonament a la targeta de crèdit depèn sempre de la vostra entitat bancària que pot trigar fins a uns 3 dies laborables des de l’emissió de l’abonament a fer-ho efectiu en compte.

Què he de fer si limport de la meva devolució és incorrecte?
Posa’t en contacte amb nosaltres enviant un correu a hola@descalz.com , solucionarem el teu problema el més aviat possible.

www.descalz.com es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini especificat o d’articles que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser rebuts.